e diel, 27 maj 2007

Juhlava aloitus?

Miun on pitänyt jo pitkään avata blogi (koska kaikki muutkin...). Olen jo oikeastaan avannut blogin kahteenkin eri palvelimeen, mutta siihen se on jäänyt. Tänään se kuitenkin tapahtuu, vapaapäivän kunniaksi. Vapaapäivä siitä syystä, että viikonlopun olin kouluni kanssa leirikoulussa Kuusamossa ja Ranualla. Kiersimme Karhunkierroksen, pulikoimme Tropiikissa ja ihastelimme eläimiä Ranualla. Reissu meni hyvin, sillä joka laskennalla kaikki 31 tenavaa olivat bussin kyydissä. Aivan hermolepoa reissu ei kuitenkaan, ollut, en edes halua laskea, kuinka moneen kysymykseen ehdin viikonlopun aikana vastata...

Oppilas roska kädessään: "Mihin tää laitetaan?" -No laitapa roskikseen. "Ai missä roskis on?" -Siinähän se jalkojesi juuressa. "Tännekö mie laitan tämän?" -Joo just sinne.

Oppilas pysähtyessämme huoltoasemalla: "Miks me pysähdyttiin?" -No mikäs paikka tämä on? "Huoltoasema?" -Niinpä. "No, mutta miks me pysähdyttiin?" -No mitähän tälläisella paikalla yleensä tehdään? "Tankataan?" -Aivan. "Ai tankataanko me?" -Joo, me tankataan.

Hieman nauratti myös silloin, kun menimme Tropiikkiin ja siellä oli yhteinen pukuhuone naisille ja miehille. Säilytyskaapit olivat siis samassa tilassa keskenään, huoneessa oli pukukoppeja vaatteiden vaihtamista varten. Kaikki lapset eivät kuitenkaan sitä hoksanneet ja pukeutuivat oman kaappinsa edessä, kuten yleensäkin uimahallissa tehdään (välittämättä siitä, että vieressä oli eri sukupuolta oleva henkilö) Emme mekään sitten viitsineet alkaa säikytellä ja hätistää lapsia koppeihin, kun asia ei näyttänyt kumpaakaan osapuolta häiritsevän.

5 päivää töitä ja kesäloma. Toivottavasti työt jatkuvat loman jälkeenkin.

Nuk ka komente: